ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Λιλλήκας μιλούσε στο ραδιόφωνο για την υποψηφιότητα του, την ώρα που η Θεοχάρους έκανε δραματική έκκληση - VIDEO

Ο Λιλλήκας μιλούσε στο ραδιόφωνο για την υποψηφιότητα του, την ώρα που η Θεοχάρους έκανε δραματική έκκληση - VIDEO

Την Κυριακή στις (12/3) αναμένεται να επικυρωθεί και να επισημοποιηθεί η υποψηφιότητα του προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργου Λιλλήκα.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, η υποψηφιότητα του θα τεθεί ενώπιον της Ανώτατης Συγκλήτου η οποία αναμένεται να την εγκρίνει με μεγάλη πλειοψηφία παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν εντός και εκτός του κόμματος.

Και επειδή περί αντιδράσεων ο λόγος, την Δευτέρα (6/3) το πρωί, ενώ ο κ. Λιλλήκας μιλούσε στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, εξηγώντας έμμεσα γιατί θα έπρεπε να είναι εκείνος ο υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου, η κυρία Θεοχάρους ακριβώς την ίδια στιγμή σε τηλεφωνική παρέμβαση της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha τον καλούσε να μην εξαγγείλει υποψηφιότητα.

Η κυρία Θεοχάρους επανέλαβε όσα υποστήριξε σε δημόσια τοποθέτηση της την Παρασκευή (3/3) μιλώντας ουσιαστικά για την ανάγκη συνεννόησης του «πατριωτικού» χώρου.

SOS Θεoχάρους σε Λιλλήκα και Παπαδόπουλο – «Ο πατριωτικός χώρος να κατέβει μόνο με ένα υποψήφιο»

Υπενθυμίζουμε ότι η κυρία Θεοχάρους έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της να διεκδικήσει υποψηφιότητα για τις Προεδρικές  εκλογές.

Την ίδια ώρα πέραν του Λιλλήκα και της Θεοχάρους το άλλο όνομα που παίζει για τον ενδιάμεσο είναι αυτό του Νικόλα Παπαδόπουλου το κόμμα του οποίου φέρεται να βλέπει ως εκβιασμό την κίνηση του προέδρου της Συμμαχίας, να εξαγγείλει πρώτος υποψηφιότητα.

Η λογική Λιλλήκα να κατέλθει στις εκλογές, όπως άλλωστε ο ίδιος παραδέχεται, εδράζεται στο γεγονός ότι είναι ο μόνος που στον β΄ γύρο μπορεί να νικήσει τον Νίκο Αναστασιάδη λόγω των ψήφων που θα αλιεύσει από το πρώην κόμμα του, το ΑΚΕΛ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top