ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφαντη παραμένει ακόμη η Μαρία – Τι λένε δικοί της άνθρωποι για τον χαρακτήρα της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφαντη παραμένει ακόμη η Μαρία – Τι λένε δικοί της άνθρωποι για τον χαρακτήρα της

Άφαντη πέραν των 24ωρων είναι η 26χρονη νεαρή κοπέλα από την Λεμεσό.

Συγκεκριμένα η 26χρονη Μαρία Αντωνίου απο τη Λεμεσό έχει να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι του Σαββάτου 04/03 όπου και εγκατέλειψε την οικίας της.

Νεότερες πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, περιγράφουν την 26χρονη ως άνθρωπο μονάχικο, απομονωμένο και χωρίς κοινωνική ζωή.

Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η μητέρα της ενώ οι Αρχές να έδωσαν στην δημοσιότητα την φωτογραφία της σε μια προσπάθεια η νεαρή να εντοπιστεί.

Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,60- 1,65μ. περίπου, με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο κολάν παντελόνι και άσπρο τρικό.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE