Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Η υπόθεση αφορά 41χρονο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από δύο πρόσωπα γιατί κόρναρε σε προπορευόμενο όχημα.
Σύμφωνα με την αστυνομία στις 18:10 το απόγευμα της Κυριακής (5/3) 41χρονος από την Τρεμιθούσα οδηγώντας το όχημα του επί της Λεωφόρου Αγαπήνωρος κόρναρε σε προπορευόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, Ελληνοπόντιοι.
Ο οδηγός και ο συνοδηγός του προπορευόμενου οχήματος αντέδρασαν και σταματώντας το όχημά τους εξήλθαν απ’ αυτό και ακολούθως του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές.
Ο 41χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστη περιοφθαλμικά αιματώματα, οίδημα ρηνός και οίδημα άνω χείλους και ακολούθως κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο.
Η Αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των δύο προσώπων που επιτέθηκαν στον 41χρονο.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις