Επ Λεμεσού: Άσχημα τα νέα για τον 56χρονο Αστυνομικό που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μοτοσικλετα

Επ Λεμεσού: Άσχημα τα νέα για τον 56χρονο Αστυνομικό που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μοτοσικλετα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε γύρω στις 08:00 το πρωί της Κυριακής 05/03, 56χρονος αστυνομικός μετά από τροχαίο ατύχημα. Τα νέα όμως είναι δυσάρεστα καθώς ο μοτοσικλετιστής φέρει αρκετά και σοβαρά τραύματα.

Ο 56χρονος λοχίας της Αστυνομίας ενώ οδηγούσε την μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα του, κοντά στο χωριό Απαισιά στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, ο οδηγός έκανε στροφή προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να του ανακόψει την πορεία του.

Αν και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν στον 56χρονο, φαίνεται πως τα τραύματα του είναι πολύ πιο σοβαρά απ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί καθώς υπέστη επίσης κάταγμα αριστερού ποδιού και σπονδύλου.

Επιπρόσθετα το κάταγμα που φέρει στη λεκάνη όπως εκτιμούν οι γιατροί είναι σοβαρότατης μορφής αφού το χαρακτηρίζουν συνθληπτικό.

Όπως πληροφορούμαστε μελετάται το ενδεχόμενο να παραμείνει για νοσηλεία στην εντατική μονάδα του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού ή να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική για πιο εξειδικευμένη θεραπεία.

Σχετικό άρθρο: ΑΠΑΙΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με λοχία της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE