ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν 45χρονο επιχειρηματία – Είχε κρυμμένο στο αυτοκίνητο τσαντάκι με πολλά λεφτά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν 45χρονο επιχειρηματία – Είχε κρυμμένο στο αυτοκίνητο τσαντάκι με πολλά λεφτά

Δεν πίστευε στα μάτια του επιχειρηματίας από τη Λεμεσό όταν το πρωί της Κυριακής 5/3 μπήκε στο αυτοκίνητο του και έψαξε για το κρυμμένο τσαντάκι με τα μετρητά. Βρήκε μόνο σπασμένο το τζάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 45χρονο ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης πως από το αυτοκίνητο του είχε κλαπεί μεταξύ των ωρών 02:30 με 06:30 της Κυριακής 5/3 ένα τσαντάκι που περιείχε 20.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία είχε σταθμεύσει το όχημα του σε ανοιχτό χώρο πλησίον του σπιτιού, αφήνοντας κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού το τσαντάκι μέσης με τις 20.000 ευρώ.

Οι δράστες σπάζοντας το αριστερό πίσω τζάμι του οχήματος του άρπαξαν το μεγάλο ποσό και έγιναν καπνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE