ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν 45χρονο επιχειρηματία – Είχε κρυμμένο στο αυτοκίνητο τσαντάκι με πολλά λεφτά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν 45χρονο επιχειρηματία – Είχε κρυμμένο στο αυτοκίνητο τσαντάκι με πολλά λεφτά

Δεν πίστευε στα μάτια του επιχειρηματίας από τη Λεμεσό όταν το πρωί της Κυριακής 5/3 μπήκε στο αυτοκίνητο του και έψαξε για το κρυμμένο τσαντάκι με τα μετρητά. Βρήκε μόνο σπασμένο το τζάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 45χρονο ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης πως από το αυτοκίνητο του είχε κλαπεί μεταξύ των ωρών 02:30 με 06:30 της Κυριακής 5/3 ένα τσαντάκι που περιείχε 20.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία είχε σταθμεύσει το όχημα του σε ανοιχτό χώρο πλησίον του σπιτιού, αφήνοντας κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού το τσαντάκι μέσης με τις 20.000 ευρώ.

Οι δράστες σπάζοντας το αριστερό πίσω τζάμι του οχήματος του άρπαξαν το μεγάλο ποσό και έγιναν καπνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE