Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες έπαιρνε μισθό το Τερεζουλίνι στους «Μεν και Δεν»; VIDEO

Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες έπαιρνε μισθό το Τερεζουλίνι στους «Μεν και Δεν»; VIDEO

Μέχρι και κοινωνικές ασφαλίσεις της έβαζαν...

Στην εκπομπή La Biri Biri έδωσε συνέντευξη η Άννα Κουρή, η τηλεοπτική Βάνα Δάγκα, η οποία αποκάλυψε μετά από πάρα πολλά χρόνια πως το “Τερεζουλίνι” στους “Μεν και Δεν” έπαιρνε 10 χιλιάδες δραχμές το μήνα για τον πρώτο χρόνο, ενώ τον δεύτερο έπαιρνε 20 χιλιάδες.

«Έπαιρνε κανονικά μεροκάματο, βέβαια. Τον πρώτο χρόνο έπαιρνε 10 χιλιάδες δραχμές το μήνα και μετά τον δεύτερο έπαιρνε 20 χιλιάδες, είχε 100% αύξηση. Κι επειδή δεν μπορούσαν να τα δίνουν μαύρα, κόβανε στο δελτίο το δικό μου, οπότε έπαιρνε και ΙΚΑ. Δεν μπόρεσε, βέβαια, να το χρησιμοποιήσει γιατί να πάω το σκυλί στο ΙΚΑ ήταν… δύσκολο», είπε η Άννα Κουρή. 

Δείτε όσα δήλωσε η Άννα Κουρή στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.