Ακιντζί και Ερντογάν συζήτησαν στο Πακιστάν τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ακιντζί και Ερντογάν συζήτησαν στο Πακιστάν τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Συζητήσεις περί Κυπριακού στο Πακιστάν με Ερντογάν και Ακιντζί.

Συνάντηση με επίκεντρο το Κυπριακό είχε ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο Πακιστάν όπου βρίσκονται για να λάβουν μέρος στις εργασίες της 13ης Συνόδου του Οργανισμού Συνεργασίας.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ και ο κ. Ερντογάν και ο κ. Ακιντζί κατά τις ομιλίες τους απεύθυναν έκκληση στα μέλη του οργανισμού όπως συνεχίσουν να στηρίζουν το ψευδοκράτος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.