Πολύ προβληματισμένος ο Πρίαμος με την συμπεριφορά του Αναγνωστόπουλου που αρνιόταν να φάει! VIDEO

Πολύ προβληματισμένος ο Πρίαμος με την συμπεριφορά του Αναγνωστόπουλου που αρνιόταν να φάει! VIDEO

Η ομάδα των «μαχητών» κατάφερε επιτέλους να κερδίσει. αλλά όταν ήρθε το φαγητό ο μισθοφόρος αρνιόταν να φάει...

Η ομάδα των «μαχητών» στο επεισόδιο της Τετάρτης, 1-3, είχε πεισμώσει για τα καλά και κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη και το έπαθλο με το λαχταριστό junk food.

Όμως κάποιοι παίκτες το είχαν πάρει τόσο εγωιστικά που δήλωσαν ότι δεν τους νοιάζει το φαγητό. Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος  λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγωνίσματος έκανε υποσχέθηκε στους συμπαίκτες του ότι δεν θα έτρωγε το φαγητό, αν η ομάδα του κέρδιζε το έπαθλο.

Τελικά και η ομάδα του κέρδισε και έφαγε μετά από πίεση που δέχτηκε από τους συμπαίκτες του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ύφος του Κύπριου Μάριου Ιωαννίδη Πρίαμου στην άρνηση του Κώστα να φάει:

Διαβάστε επίσης: Survivor: Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη σύμφωνα με τα στοιχήματα! «Πετά» ο τρελός Κύπριος

Αποκλειστικό: Ο πατέρας του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη αποκαλύπτει την τακτική του γιου του! ΦΩΤΟ

Ευθύνονται τα burger ή η πείνα των «Μαχητών»; Εξωπραγματικά τα ποσοστά τηλεθέασης του Survivor!


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE