Αποκλειστικό: Ο πατέρας του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη αποκαλύπτει την τακτική του γιου του! ΦΩΤΟ

Αποκλειστικό: Ο πατέρας του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη αποκαλύπτει την τακτική του γιου του! ΦΩΤΟ

Του δώσαμε συγχαρητήρια για το ήθος και την αγωνιστικότητα του γιου του και αυτός με καμάρι μίλησε σαν Λάκωνας για τον γιο του.

Γράφει η Νατάσα Κακούτση

Ο Πρίαμος Ιωαννίδης μπορεί να καυχιέται για τον γιο του, Μάριο, μιας και όλο το Πανελήνιο θαυμάζει τον διαγωνιζόμενο από την ομάδα των «Μαχητών» για τις αγωνιστικές του δυνατότητες, αλλά και για το σθένος του.

Ο πατέρας του αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι, αλλά ευελπιστεί ότι ο γιος του θα παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος μιας και όπως δήλωσε στο ThemaOnline: «Ο Μάριος κρατά μιαν τακτική που δεν κοντράρεται με κανέναν. Έτσι δεν μπαίνει στην διαδικασία κάποιος να θέλει να τον βγάλει από το παιχνίδι». 

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: one or more people and people standing

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε σε συνέντευξη του στην Al-Ahram στην οποία αναφέρθηκε στις ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και την εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέση

BEST OF TOTHEMAONLINE