Αποθέωση Λάκη Γαβαλά – Χόρεψε ζεϊμπέκικο με τα τακούνια – VIDEO

Αποθέωση Λάκη Γαβαλά – Χόρεψε ζεϊμπέκικο με τα τακούνια – VIDEO

Για ακόμη μια φορά οι εδνυματολογικές του επιλογές τράβηξαν την προσοχή, με τα τακούνια του να ξεχωρίζουν.

Καλεσμένος στην αποκριάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ήταν ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς που γλέντησε με την καρδιά του

Ο σχεδιαστής, γνωστός για τις πρωτότυπες ενδυματολογικές του επιλογές, αυτή τη φορά χόρεψε ζεϊμπέκικο φορώντας τακούνια.

Με αυτή του την κίνηση γνώρισε την αποθέωση από τους υπόλοιπους καλεσμένους, με τις χορευτικές τους κινήσεις να είναι αρκετά εντυπωσιακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE