50χρονος παραλίγο να χάσει την ζωή του από μια βόλτα – Λάστιχο που έφυγε από όχημα του «καρφώθηκε» στο κεφάλι- VIDEO

50χρονος παραλίγο να χάσει την ζωή του από μια βόλτα – Λάστιχο που έφυγε από όχημα του «καρφώθηκε» στο κεφάλι- VIDEO

Ο 50χρονος Ρομπέρτο Κάρλος Φερνάντεζ να περπατά χέρι-χέρι με τη σύζυγό του χωρίς να αντιλαμβάνεται τι τον περιμένει...

Ένα απίστευτο ατύχημα με έναν άνδρα να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι από ένα... λάστιχο αυτοκινήτου κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Βραζιλία.

Στο βίντεο φαίνεται ο 50χρονος Ρομπέρτο Κάρλος Φερνάντεζ να περπατά χέρι-χέρι με τη σύζυγό του στην πόλη Ιπατίνγκα.

Ξαφνικά στο βάθος φαίνεται ένα λάστιχο να κατευθύνεται προς τον 50χρονο χωρίς ο ίδιος να αντιλαμβάνεται τον επικείμενο κίνδυνο.

Μετά από δύο αναπηδήσεις το λάστιχο πέφτει με δύναμη στο κεφάλι του Φερνάντεζ ο οποίος πέφτει αναίσθητος στο έδαφος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.