ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Δηλητηρίασαν γάτες και σκύλο στο χωριό – Το χαρτομάντιλο με τον τόνο πρόδωσε συγχωριανό

ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Δηλητηρίασαν γάτες και σκύλο στο χωριό – Το χαρτομάντιλο με τον τόνο πρόδωσε συγχωριανό

Υπόθεση μαζικής δηλητηρίασης τριών γάτων και ενός σκύλου, εξετάζει η Αστυνομία στην Κακοπετρία.

Στις 17 Φεβρουαρίου έγινε καταγγελία για το εν λόγω περιστατικό. Η αστυνομία μετά από έρευνες και στη βάση μαρτυρίας που προέκυψε προχώρησε στη σύλληψη 57χρονου συγχωριανού.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο στο υποστατικό του 57χρονου για να εντοπίσουν πίσω στην αυλή του ένα χαρτομάντιλο  που περιείχε τόνο.

Ο τόνος παραλείφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις καθότι φέρεται να περιέχει δηλητηριώδεις ουσίες οι οποίες ενδεχομένως να προκάλεσαν τη θανάτωση των τεσσάρων ζωών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE