Συναγερμός στην Ελλάδα: 13χρονος εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι 4ου ορόφου - Βιντεο

Συναγερμός στην Ελλάδα: 13χρονος εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι 4ου ορόφου - Βιντεο

Η πυροσβεστική παρεβρέθηκε στον χώρο άμεσα για την διάσωση του 13χρονου.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην Πάτρα, όταν οι γείτονες στην οδό Χείλωνος Πατρέως είδαν ένα 13χρονο αγόρι να είναι στο μπαλκόνι του 4ου ορόφου πολυκατοικίας και να μην μπορεί να μπει μέσα στο σπίτι του.

Οι γείτονες ανησύχησαν μήπως το παιδί ήθελε να πηδήξει και κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική, η οποία και ξεκίνησε αμέσως τις προσπάθειες απεγκλωβισμού του.

Κλιμακοφόρο όχημα έφτασε έξω από την πολυκατοικία, ενώ κινητοποιήθηκε και η 6η ΕΜΑΚ, ώστε να επέμβει σε περίπτωση που δε θα μπορούσε να προσεγγίσει το όχημα της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 13χρονος κλειδώθηκε, άγνωστο πώς, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που έμενε με την οικογένειά του. Τελικά απεγκλωβίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE