Με 'δημάρχους', 'κοινοτάρχες' και γυναικείες οργανώσεις θα συζητήσει το Κυπριακό τις επόμενες ημέρες ο Τ/κ ηγέτης

Με 'δημάρχους', 'κοινοτάρχες' και γυναικείες οργανώσεις θα συζητήσει το Κυπριακό τις επόμενες ημέρες ο Τ/κ ηγέτης

Ο Μ.Ακιντζί θα έχει σειρά συναντήσεων μαζί ομάδες και διάφορες οργανώσεις για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί θα έχει σειρά επαφών με “κοινοτάρχες”, “δημάρχους” και γυναικείες οργανώσεις, τους εκπροσώπους των οποίων θα ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και θα ζητήσει να ακούσει και τις δικές τους τοποθετήσεις επί του θέματος.

Σύμφωνα με τον “Κίπρις Πόστασι”, ο κ. Ακιντζί, στα πλαίσια του διαλόγου που ξεκίνησε πέρσι με οργανώσεις στα κατεχόμενα, εντός της βδομάδας θα συναντηθεί με τους “δημάρχους”, “κοινοτάρχες” και εκπροσώπους γυναικείων οργανώσεων.

Μέχρι στιγμής έχει ήδη συναντηθεί με συντεχνίες, Τ/κ επιχειρηματίες και άλλα οργανωμένα σύνολα.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE