Συνελήφθη για σκάνδαλο διαφθοράς ο Πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου της Samsung

Συνελήφθη για σκάνδαλο διαφθοράς ο Πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου της Samsung

Ο Πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου της Samsung Group, Τζέι Λι, συνελήφθη για τον ύποπτο ρόλο του, στο οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα.

Η αρνητική αυτή εξέλιξη, αποτελεί νέο πλήγμα στην αξιοπιστία του μεγαλύτερου κατασκευαστή έξυπνων κινητών και μικροκυκλωμάτων μνήμης, στον κόσμο.

Ο 48χρονος Λι, που είναι γόνος της πιο πλούσιας οικογένειας στη Νότια Κορέα, συνελήφθη στο Κέντρο Συλλήψεων της Σεούλ, αφού παρέμεινε εκεί όλη τη νύχτα, περιμένοντας την απόφασή για την υπόθεσή του.

Ο ίδιος, κρατείται σ` ένα απλό κελί που διαθέτει τηλεόραση κι ένα μικρό γραφείο, σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της διοίκησης της φυλακής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE