Συνελήφθη για σκάνδαλο διαφθοράς ο Πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου της Samsung

Συνελήφθη για σκάνδαλο διαφθοράς ο Πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου της Samsung

Ο Πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου της Samsung Group, Τζέι Λι, συνελήφθη για τον ύποπτο ρόλο του, στο οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα.

Η αρνητική αυτή εξέλιξη, αποτελεί νέο πλήγμα στην αξιοπιστία του μεγαλύτερου κατασκευαστή έξυπνων κινητών και μικροκυκλωμάτων μνήμης, στον κόσμο.

Ο 48χρονος Λι, που είναι γόνος της πιο πλούσιας οικογένειας στη Νότια Κορέα, συνελήφθη στο Κέντρο Συλλήψεων της Σεούλ, αφού παρέμεινε εκεί όλη τη νύχτα, περιμένοντας την απόφασή για την υπόθεσή του.

Ο ίδιος, κρατείται σ` ένα απλό κελί που διαθέτει τηλεόραση κι ένα μικρό γραφείο, σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της διοίκησης της φυλακής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE