Δίκη Ρίκκου: Αγόρευση για μετριασμό της ποινής

Δίκη Ρίκκου: Αγόρευση για μετριασμό της ποινής

Με αγόρευση των δικηγόρων υπεράσπισης για μετριασμό της ποινής συνεχίζεται την Παρασκευή (17/2) στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου και των συγκατηγορούμενων του που κρίθηκαν ένοχοι σε όλες τις κατηγορίες.

Μετά το τέλος των αγορεύσεων, που είναι ορισμένες να αρχίσουν στις έντεκα το πρωί, το Κακουργιοδικείο αναμένεται να ορίσει νέα ημερομηνία για επιβολή της ποινής στους κατηγορουμένους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Φεβρουαρίου, το τριμελές Κακουργιοδικείο, σε μια πρωτοφανή για τα κυπριακά δικαστικά χρονικά απόφαση, έκρινε ένοχους τους Ρίκκο Ερωτοκρίτου, Ανδρέα Κυπρίζογλου, Παναγιώτη Νεοκλέους και το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Νεοκλέους σε όλες τις κατηγορίες.

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, διαφθορά, δωροδοκία και συνωμοσία προς καταδολίευση, που επισύρουν ποινές φυλάκισης μέχρι και επτά χρόνια.

Από ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE