ΛΕΜΕΣΟΣ: Απείλησε πρώην κοινοτάρχη στέλνοντας του μήνυμα στο κινητό - Δέκα λεπτά μετά ο 56χρονος δέχθηκε επίθεση στο αυτοκίνητο του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απείλησε πρώην κοινοτάρχη στέλνοντας του μήνυμα στο κινητό -  Δέκα λεπτά μετά ο 56χρονος δέχθηκε επίθεση στο αυτοκίνητο του

Αρχικά τον απείλησαν και μετά δέχθηκε κακόβουλη ζημιά .

Στο ΤΑΕ Λεμεσού βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 09/02  πρώην Κοινοτάρχης και υπάλληλος των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού. 

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος άντρας ανάφερε στους ανακριτές πως το βράδυ δέχθηκε απειλητικό μήνυμα από 42χρονο υπάλληλο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου.

Δέκα λεπτά μετά το απειλητικό μήνυμα, ο 56χρονος άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι του.

Βγήκε στην αυλή του σπιτιού του όπου διαπίστωσε πως δέχθηκε κακόβουλη ζημιά στο όχημα του.

Συγκεκριμένα, άγνωστα πρόσωπα με την ρίψη κάποιου αντικειμένου έσπασαν τα γυαλιά του αυτοκίνητου του.

Ο 56χρονος ενημέρωσε την Αστυνομία όπου μετά από έρευνες στην σκηνή προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του 42χρονου Κοινοτικό υπάλληλου.

Ο 42χρονος καταζητείται. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.