Το Voice έφερε κοντά την τραγουδίστρια από την Λάρνακα και τον ταλαντούχο Λευκωσιάτη! ΦΩΤΟ

Το Voice έφερε κοντά την τραγουδίστρια από την Λάρνακα και τον ταλαντούχο Λευκωσιάτη! ΦΩΤΟ

Μπορεί να μην πέρασαν στα Knock Out, αλλά η επαφή τους στο talent show υπήρξε μοιραία.

Ο λόγος για την Στάλω ή σύμφωνα με τους Ελλαδίτες Κρυστάλλω Πατσιά και τον Κυριάκο Καμαρλίγκο, που γνωρίσαμε μέσω της συμμετοχής του στο Voice. 

Οι δύο ταλαντούχοι τραγουδιστές έκαναν αίσθηση για το ταλέντο τους και μπορεί να μην κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, αλλά μέσα από το Voice απέκτησαν εμπειρίες και γνώσεις. Άλλωστε η γνωριμία τους υπήρξε σταθμός, μιας και από την Παρασκευή, 10/2 εγκαινιάζουν την συνεργασία τους. 

Η Στάλω και ο Κυριάκος θα εμφανίζονται στο The Block  — Live Bar και υπόσχονται ανεπανάληπτες βραδιές... 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE