ΠΑΡΑ-THEMA

Έγινε και αυτό: Κύπρια πολίτικος τράκαρε με πασίγνωστο ηθοποιό! «Έβγαινε φορτσάτος και μπαμ»

Έγινε και αυτό: Κύπρια πολίτικος τράκαρε με πασίγνωστο ηθοποιό! «Έβγαινε φορτσάτος και μπαμ»

Ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά. Αυτό που σημειώθηκε την Τετάρτη 1/2 ίσως να παίρνει περισσότερη δημοσιότητα καθώς σε αυτό εμπλέκονται γνωστή Κύπρια πολιτικός καθώς και ο καταξιωμένος και δημοφιλής ηθοποιός.

Ο λόγος για την υποψήφια Ευρωβουλευτή και στέλεχος του ΔΗΣΥ Ρένα Χόπλαρου και τον πασίγνωστο ηθοποιό Σταύρο Λούρα. Για το συμβαν ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους η κ. Χόπλαρου γράφοντας τα εξής: 

Βγαίνει φορτσάτος ο Σταύρος Λούρας από το στενό του σπιτιού του και μπαμ! Σταματά πάνω στην πόρτα του συνοδηγού μου.  Δεν πάθαμε τίποτα. Είμαστε όλοι καλά. Ο άνθρωπος ήταν γλυκύτατος. Αμέσως παραδέχτηκε το λάθος του, μου ζήτησε χίλιες φορές συγνώμη, μου έφτιαξαν καφέ, κυριολεκτικά ταράχτηκε/στεναχωρήθηκε τόσο πολύ με αυτό που έγινε που άρχισα να νιώθω άσχημα εγώ που ήρθε κι έπεσε απάνω μου.Τέλος καλό, όλα καλά αφού κανείς δεν χτύπησε και ανέλαβε τα πάντα η ασφάλεια του.

Συμπεράσματα: 1) Καλύτερα να αργήσουμε πέντε δέκα λεπτά παρά να τρέχουμε γιατί μια φορά θα σπάσει ο διάλος το ποδάρι του και μπορεί να συμβεί κάτι πολύ κακό. 2) Τα παιδιά να κάθονται πάντα πίσω - καμιά φορά τις αφήνω να κάθονται μπροστά, ειδικά σε κοντινές διαδρομές. 3) Φοράμε πάντα ζώνη, ακόμη και για την πιο ελάχιστη διαδρομή.4) Έχουμε ασφάλεια.

Όπως βλέπετε όλα λύθηκαν φιλικά και οι δυο «εμπλεκόμενοι» στο τροχαίο ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top