Έγινε και αυτό: Κύπρια πολίτικος τράκαρε με πασίγνωστο ηθοποιό! «Έβγαινε φορτσάτος και μπαμ»

Έγινε και αυτό: Κύπρια πολίτικος τράκαρε με πασίγνωστο ηθοποιό! «Έβγαινε φορτσάτος και μπαμ»

Ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά. Αυτό που σημειώθηκε την Τετάρτη 1/2 ίσως να παίρνει περισσότερη δημοσιότητα καθώς σε αυτό εμπλέκονται γνωστή Κύπρια πολιτικός καθώς και ο καταξιωμένος και δημοφιλής ηθοποιός.

Ο λόγος για την υποψήφια Ευρωβουλευτή και στέλεχος του ΔΗΣΥ Ρένα Χόπλαρου και τον πασίγνωστο ηθοποιό Σταύρο Λούρα. Για το συμβαν ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους η κ. Χόπλαρου γράφοντας τα εξής: 

Βγαίνει φορτσάτος ο Σταύρος Λούρας από το στενό του σπιτιού του και μπαμ! Σταματά πάνω στην πόρτα του συνοδηγού μου.  Δεν πάθαμε τίποτα. Είμαστε όλοι καλά. Ο άνθρωπος ήταν γλυκύτατος. Αμέσως παραδέχτηκε το λάθος του, μου ζήτησε χίλιες φορές συγνώμη, μου έφτιαξαν καφέ, κυριολεκτικά ταράχτηκε/στεναχωρήθηκε τόσο πολύ με αυτό που έγινε που άρχισα να νιώθω άσχημα εγώ που ήρθε κι έπεσε απάνω μου.Τέλος καλό, όλα καλά αφού κανείς δεν χτύπησε και ανέλαβε τα πάντα η ασφάλεια του.

Συμπεράσματα: 1) Καλύτερα να αργήσουμε πέντε δέκα λεπτά παρά να τρέχουμε γιατί μια φορά θα σπάσει ο διάλος το ποδάρι του και μπορεί να συμβεί κάτι πολύ κακό. 2) Τα παιδιά να κάθονται πάντα πίσω - καμιά φορά τις αφήνω να κάθονται μπροστά, ειδικά σε κοντινές διαδρομές. 3) Φοράμε πάντα ζώνη, ακόμη και για την πιο ελάχιστη διαδρομή.4) Έχουμε ασφάλεια.

Όπως βλέπετε όλα λύθηκαν φιλικά και οι δυο «εμπλεκόμενοι» στο τροχαίο ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE