ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου μοτοσικλετιστή – Καταλείπει σύζυγο και βρέφος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου μοτοσικλετιστή – Καταλείπει σύζυγο και βρέφος

Μαύρη ήταν η Κυριακή της 29ης Ιανουαρίου, για την οικογένεια του άτυχου 42χρονου μοτοσικλετιστή ο οποίος έχασε τη ζωή στις 11:30 το πρωί στο δρόμο Παρεκκλησίας – Κελλάκι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η οικογένεια έχει ενημερωθεί και πρόκειται για τον Νεόφυτο Νεοφύτου 42 ετών από την Παραμύθα, ο οποίος καταλείπει τόσο πρόωρα και άδικα τη σύζυγο του και ένα παιδάκι μόλις 12 μηνών.

Η θανατηφόρος σύγκρουση έγινε σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις όταν 84χρονος οδηγός διπλοκάμπινου επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο και 11 αθλήτριες ποδηλασίας με αποτέλεσμα να επισυμβεί το τραγικό γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η μοιραία σύγκρουση – Αθλήτριες ποδηλασίας οι γυναίκες που τραυματίστηκαν

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Τραυματίστηκαν και ποδηλάτες στην προσπάθεια του οχήματος να αποφύγει τη σύγκρουση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Παρεκκλησίας – Κελλάκι με θύμα μοτοσικλετιστή

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE