ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Τραυματίστηκαν και ποδηλάτες στην προσπάθεια του οχήματος να αποφύγει τη σύγκρουση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Τραυματίστηκαν και ποδηλάτες στην προσπάθεια του οχήματος να αποφύγει τη σύγκρουση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί της Κυριακής (29/1) με θύμα μοτοσικλετιστή στον δρόμο Παρεκκλησίας – Κελλάκι ενώ παράλληλα προκλήθηκαν και τραυματισμοί ποδηλατών.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 81χρονος οδηγός αυτοκινήτου συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια τραυμάτισε ποδηλάτες στην προσπάθεια του να αποφύγει τη  μοιραία σύγκρουση.

Η ταυτότητα του θύματος διερευνάται ενώ όπως σημειώνει η αστυνομία πρόκειται για θανατηφόρο με αρκετά περίεργες συνθήκες.

Στη σκηνή βρίσκεται και ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Παρεκκλησίας – Κελλάκι με θύμα μοτοσικλετιστή

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE