ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Τραυματίστηκαν και ποδηλάτες στην προσπάθεια του οχήματος να αποφύγει τη σύγκρουση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Τραυματίστηκαν και ποδηλάτες στην προσπάθεια του οχήματος να αποφύγει τη σύγκρουση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί της Κυριακής (29/1) με θύμα μοτοσικλετιστή στον δρόμο Παρεκκλησίας – Κελλάκι ενώ παράλληλα προκλήθηκαν και τραυματισμοί ποδηλατών.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 81χρονος οδηγός αυτοκινήτου συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια τραυμάτισε ποδηλάτες στην προσπάθεια του να αποφύγει τη  μοιραία σύγκρουση.

Η ταυτότητα του θύματος διερευνάται ενώ όπως σημειώνει η αστυνομία πρόκειται για θανατηφόρο με αρκετά περίεργες συνθήκες.

Στη σκηνή βρίσκεται και ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Παρεκκλησίας – Κελλάκι με θύμα μοτοσικλετιστή

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE