Δραματική εξόρμηση 25χρονων στα χιονιά – Πήγαν για snowboard και χάθηκαν στα χιονισμένα βουνά

Δραματική εξόρμηση 25χρονων στα χιονιά – Πήγαν για snowboard και χάθηκαν στα χιονισμένα βουνά

Η εξόρμηση τους για να κάνουν snowboard στα χιονισμένα βουνά κατέληξε σε περιπέτεια για αυτούς.

Δυο 25χρονοι φίλοι μετέβησαν το Σάββατο 28/1 για snowboard στα χιονισμένα βουνά του Παρνασσού.

Όπως αναφέρουν ελληνικά μέσα επικοινωνίας, οι νεαροί διέσχισαν το  φαράγγι του «Κεραμιδίου» στην περιοχή της Φτερόλακας, όπου απομακρύνθηκαν πολύ με αποτέλεσμα να χάσουν τον προσανατολισμό τους.

Οι δυο νεαροί επικοινώνησαν το απόγευμα του Σαββάτου, γύρω στις 17:00, καλώντας σε βοήθεια και ανάφεραν πως είχαν χαθεί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής από το Π.Κ. Πολυδρόσου, όπως και διασώστες από το  το ΧΚ Παρνασσού όπου και τους εντόπισαν, μια ώρα αργότερα.

Οι δυο δεν έφεραν οποιοδήποτε τραύμα και μεταφέρθηκαν πίσω σώοι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE