Συνάντηση κορυφής! Στο ίδιο τραπέζι ο Πογιατζής με το ζεύγος Πιέρου-Κορτζιά

Συνάντηση κορυφής! Στο ίδιο τραπέζι ο Πογιατζής με το ζεύγος Πιέρου-Κορτζιά

Ο Αντρέας Πογιατζής είναι ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους αθλητικογράφους στην Κύπρο. Ο Πιέρος Σωτηρίου από την μεριά του είναι ότι πιο «hot» στο μεταγραφικό παζάρι έχει να επιδείξει το ποδόσφαιρο μας τα τελευταία χρόνια. Για αυτό και άλλωστε η συνάντηση τους χαρακτηρίζεται ως συνάντηση κορυφής.

Μέσα λοιπόν από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο συνάδελφος του ΡΙΚ ανέβασε δύο φωτογραφίες όπου ο ίδιος και η σύζυγός του κάθονται στο ίδιο τραπέζι με το ζεύγος Πιέρου Σωτηρίου και Μαρίας Κορτζιά.

Δεν γνωρίζουμε αν η συνάντησή τους ήταν τυχαία ή διευθετημένη πολλοί όμως ήταν αυτοί που χαριτολογώντας  έγραφαν ότι η επόμενη μεταγραφή του Πιέρ θα είναι στο ΡΙΚ.

O Aντρέας Πογιατζής έγραψε στην ανάρτησή του: «Τον χαιρόμαστε τώρα που είναι κοντά μας! Μετά μπορεί να μην βρίσκει χρόνο...»

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting, people eating, indoor and food

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE