Πανευτυχής ο Λώρης Λοϊζίδης: Η πανέμορφη σύντροφός του περιμένει δίδυμα! VIDEO

Πανευτυχής ο Λώρης Λοϊζίδης: Η πανέμορφη σύντροφός του περιμένει δίδυμα! VIDEO

Έρχεται ο «πελαργός» για τον Κύπριο ηθοποιό και την σύντροφό του Στυλιάνα Μαραγκού. Το ζευγάρι περιμένει δίδυμα με την make up artist να βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο γνωστός σεναριογράφος που τον επόμενο μήνα θα κάνει πρεμιέρα και η νέα του σειρά «Παραμύθι ν’ αρχινήσει» μέσω του Alpha Κύπρου  δεν αρέσκεται στο να προβάλλει την προσωπική του ζωή ωστόσο ένα τέτοιο γεγονός δεν κρύβεται.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Love&Style» το ζευγάρι περιμένει δίδυμα με την είδηση να επιβεβαιώνει και στενός συνεργάτης του κύπριου ηθοποιού στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE