ΠΑΦΟΣ: Στην «στενή» για τέσσερα χρόνια 20χρονος – Βίασε την ανήλικη πρώην κοπέλα του

ΠΑΦΟΣ: Στην «στενή» για τέσσερα χρόνια 20χρονος – Βίασε την ανήλικη πρώην κοπέλα του

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρονών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Πάφου σε 20χρονο από την Πάφο.

Πρόκειται για υπόθεση του 2015 όπου ο 18χρονος τότε  νεαρός βίασε την πρώην κοπέλα του. Συγκεκριμένα, ο 18χρονος είχε χωρίσει με την 16χρονη τότε κοπέλα του και μην μπορώντας να χωνέψει τον χωρισμό τους, την βίασε.

Η 16χρονη τότε μαθήτρια κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία με τον νεαρό να συλλαμβάνεται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

 Την Πέμπτη 26/01 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου αποφάσισε την καταδίκη του 20χρονου σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE