ΠΑΦΟΣ: Στην «στενή» για τέσσερα χρόνια 20χρονος – Βίασε την ανήλικη πρώην κοπέλα του

ΠΑΦΟΣ: Στην «στενή» για τέσσερα χρόνια 20χρονος – Βίασε την ανήλικη πρώην κοπέλα του

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρονών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Πάφου σε 20χρονο από την Πάφο.

Πρόκειται για υπόθεση του 2015 όπου ο 18χρονος τότε  νεαρός βίασε την πρώην κοπέλα του. Συγκεκριμένα, ο 18χρονος είχε χωρίσει με την 16χρονη τότε κοπέλα του και μην μπορώντας να χωνέψει τον χωρισμό τους, την βίασε.

Η 16χρονη τότε μαθήτρια κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία με τον νεαρό να συλλαμβάνεται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

 Την Πέμπτη 26/01 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου αποφάσισε την καταδίκη του 20χρονου σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE