Αυτό το στοιχείο με τον Πίτι το προσέξατε;

Αυτό το στοιχείο με τον Πίτι το προσέξατε;

Ο 35χρονος Ισπανός από το απόγευμα της Κυριακής έγινε το θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια της Λεμεσού, καθώς με τον απόδοση του «καθάρισε» τον αγώνα για λογαριασμό της ομάδας του σημειώνοντας μάλιστα και δύο πανέμορφα γκολ.

Διαβάστε επίσης:  Πίτι είσαι πολλής για την Κύπρο! Απολαύστε την γκολάρα που πέτυχε ο Ισπανός παικταράς της ΑΕΛ - VIDEO

Αυτό που ίσως πολλοί να μην πρόσεξαν και να μην σχολιάστηκε είναι το γεγονός ότι ο Πίτι σκόραρε δύο φορές με τα δύο πόδια του. Το πρώτο γκολ το πέτυχε με κεραυνό που έφυγε από το δεξί του πόδι ενώ το δεύτερο με ένα εξαιρετικό τελείωμα από το αριστερό (καλό) του πόδι.

Αυτό καταδεικνύει και την ποιότητα του ποδοσφαιριστή καθώς δύσκολα βρίσκεις παίκτη που να χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο του πόδια, πόσο μάλλον όταν και στα στημένα έχει τη μπαλιά «μοιρογνωμόνιο». 

Διαβάστε επίσης: «Όπως την μούγια μες το γάλα» ο Πίτι

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE