Παραδέχθηκε τη λήστεία σε βάρος δυο κοριτσιών από τη Λεμεσό ο 15χρονος Τουρκοκύπριος

Παραδέχθηκε τη λήστεία σε βάρος δυο κοριτσιών από τη Λεμεσό ο 15χρονος Τουρκοκύπριος

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 15χρονου Τ/κ που συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση ληστείας εναντίον 13χρονης και 15χρονης, η οποία σημειώθηκε την Κυριακή (22/01) το απόγευμα στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ.

Εναντίον δεύτερου ανήλικου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.


Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, «ήταν γύρω στις 18:40 χθες το απόγευμα όταν τα δυο αυτά πρόσωπα προσέγγισαν δυο ανήλικες κοπέλες και ζητούσαν τις τσάντες τους και ό,τι πολύτιμο είχαν στην κατοχή τους».
 
«Ο ένας εξ αυτών απείλησε τη μια κοπέλα με μαχαίρι και κατάφερε να της πάρει την τσάντα, αλλά αυτές αντέδρασαν, τους καταδίωξαν, με αποτέλεσμα να πέσει το κινητό τηλέφωνο ενός από των δραστών».
 
Ο 15χρονος Τ/κ, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία, εντοπίστηκε από μηχανοκίνητη περιπολία και συνελήφθη, ενώ προέβη σε θεληματική κατάθεση. Οι ανακριτές της υπόθεσης εξασφάλισαν τα στοιχεία και του δεύτερου δράστη, εναντίον του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.
 
Το δικαστήριο διέταξε την επταήμερη κράτηση του 15χρονου, σε σχέση με αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, ληστεία και μαχαιροφορία.

Πρόκειται για υποθέσεις που σίγουρα ανησυχούν την Αστυνομία, καθώς εμπλέκονται σε αυτές ανήλικοι, είπε ο κ.Βασιλείου και πρόσθεσε πως «γι αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με το Γραφείο Ευημερίας και άλλους φορείς και προσπαθούμε κι εμείς να βοηθήσουμε με τη σειρά μας στην καταπολέμηση των φαινομένων αυτών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE