Η Ράπτη έγινε νονά και ο Γιώρκας θα ποστάρει τραγούδια για χωρισμό! Ποιος τον κάρφωσε; VIDEO

Η Ράπτη έγινε νονά και ο Γιώρκας θα ποστάρει τραγούδια για χωρισμό! Ποιος τον κάρφωσε; VIDEO

Προφανώς ο Κύπριος τραγουδιστής τραβά ζόρι ακόμα με τον χωρισμό του από την βουλευτή...

Η Έλενα Ράπτη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά τον χωρισμό της από τον Λούκα Γιώρκα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και το Πρωινό του ΑΝΤ1! 

«Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, θα ρθει η ώρα... Ό,τι είναι θέλημα θεού, θέλω να κάνω οικογένεια...» είπε η βουλευτής. Και όταν ρωτήθηκε «γιατί δεν προχώρησες να κάνεις οικογένεια;» τόνισε «δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, όταν θα έρθει θα κάνω...»!

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα για τον χωρισμό τηςπρόσθεσε: «Δεν διαβάζω τίποτα από αυτά που γράφονται , το μυαλό μου ήταν στην προετοιμασία της βάπτισης που έγινα νονά». 

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν το σχόλιο των συνεργατών της Φαίης Σκορδά με το τέλος του ρεπορτάζ: 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE