Απίστευτο! Αλλοδαποί έμποροι εγκατέλειψαν το όχημα τους με 37 κιλά χασίς

Απίστευτο! Αλλοδαποί έμποροι εγκατέλειψαν  το όχημα τους  με 37 κιλά χασίς

Πρόκειται για δύο Αλβανούς ηλικίας 26 και 28 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο Καναλλάκι της Πρέβεζας

Ελάχιστο χρόνο χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας για να ταυτοποιήσουν και στη συνέχεια να συλλάβουν τους μεταφορείς των 37 κιλών και 540 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, που βρέθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 18/01 μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή Μορφάτι της Θεσπρωτίας.

Πρόκειται για δύο Αλβανούς ηλικίας 26 και 28 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο Καναλλάκι της Πρέβεζας, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Τα στοιχεία τους προέκυψαν από την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος το οποίο  εγκατέλειψαν στην διασταύρωση της Πάργας, προφανώς επειδή φοβήθηκαν ότι θα έπεφταν σε μπλόκο. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν οι σάκοι με την κάνναβη που είχαν παραλάβει από ομοεθνείς τους σε αφύλακτο σημείο της μεθορίου.

Από Protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE