ΚΑΙΡΟΣ: Με εκπλήξεις τελειώνει η εβδομάδα – Τι να περιμένουμε

ΚΑΙΡΟΣ: Με εκπλήξεις τελειώνει η εβδομάδα – Τι να περιμένουμε

Για τέλος της εβδομάδας ο καιρός μας επιφυλάσσει λίγες βροχές και στην συνέχεια αλλαγή, αναφέρει η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Την Παρασκευή (20/1), θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές βροχές και πιθανόν χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο (21/1), παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν αρχικά τοπικά βροχές και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά, ενώ από αργά το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή (22/1) και τη ∆ευτέρα (23/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE