Δεν βάζει μυαλό ο κομμωτής από την Ξυλοφάγου! Πιάστηκε ξανά να πωλεί παπούτσια απομιμήσεις στο διαδίκτυο - Πολλά τα ανυποψίαστα θύματα του

Δεν βάζει μυαλό ο κομμωτής από την Ξυλοφάγου! Πιάστηκε ξανά να πωλεί παπούτσια απομιμήσεις στο διαδίκτυο - Πολλά τα ανυποψίαστα θύματα του

Μυαλό δεν βάζει ο 39χρονος κομμωτής από την Ξυλοφάγου ο οποίος συλλαμβάνεται για τρίτη φορά αναφορικά με υπόθεση εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων παπουτσιών απομιμήσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», από τις εξετάσεις του τελωνείου και της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει στήσει τα τελευταία δυο χρόνια ολόκληρο κύκλωμα εισαγωγής και πώλησης μαϊμού  παπουτσιών μέσω διαδικτύου.

Τα εν λόγω παπούτσια τα πωλεί ως αυθεντικά με την αξία πώλησης τους να υπολογίζεται στα 100.000 ευρώ.

Ο ίδιος είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2016 για παρόμοια υπόθεση αφού στην κατοχή το βρέθηκαν 1000 παπούτσια και πάλι μη εξουσιοδοτημένες απομιμήσεις καθώς επίσης και το 2015 όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.