Τραγωδία: Πολλοί νεκροί σε ξενοδοχείο κοντά στην Πεσκάρα

Τραγωδία: Πολλοί νεκροί σε ξενοδοχείο κοντά στην Πεσκάρα

ο ξενοδοχείο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα, η οποία αποκολλήθηκε από το βουνό Γκραν Σάσσο εξαιτίας πιθανώς των χθεσινών σεισμών. Ένοικοι του ξενοδοχείου κάλεσαν σε βοήθεια την ιταλική Πολιτική Προστασία χθες αργά το βράδυ δηλώνοντας ότι υπήρχαν αγνοούμενοι εξαιτίας της χιονοστιβάδας. Ωστόσο, η προσέγγιση του ξενοδοχείου ήταν πολύ δύσκολη λόγω της σφοδρότατης κακοκαιρίας.

"Δεν απαντά κανείς", λένε οι διασώστες στις πρώτες επικοινωνίες με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δύο άνθρωποι που κάλεσαν σε βοήθεια θεωρείται ότι κατάφεραν να σωθούν, αλλά για τους υπόλοιπους 28 τουρίστες και εργαζόμενους εκφράζονται ανησυχίες ότι μπορεί να έχουν χάσει τη ζωή τους. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τους διασώστες είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στην ευρύτερη περιοχή οι οποίες τη νύχτα αγγίζουν και τους δέκα βαθμούς κάτω από το μηδέν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE