Η Σάσα Ομπάμα στην παραλία, με το μαγιό της και δυο κοστουμαρισμένους πράκτορες δίπλα της

Η Σάσα Ομπάμα στην παραλία, με το μαγιό της και δυο κοστουμαρισμένους πράκτορες δίπλα της

Στο Μαϊάμι παρέα με φίλες της, ανάμεσα στις οποίες και η εγγονή του Τζον Μπάιντεν, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η μικρή κόρη του προέδρου Ομπάμα.

Η 15χρονη Σάσα, η οποία απουσίαζε την περασμένη εβδομάδα από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του πατέρα της στο Σικάγο καθώς την επομένη έδινε ένα σημαντικό διαγώνισμα στο σχολείο της, φαίνεται ότι επιβραβεύτηκε για το διάβασμά της με ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο. 

Η μικρή Ομπάμα απόλαυσε τις βουτιές της στο Μαϊάμι, ενώ χόρεψε στους ρυθμούς της μουσικής καθώς απολάμβανε γλυκά με τις φίλες της στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Μάλιστα, στο ίδιο σημείο βρέθηκε και ο ράπερ Ντρέικ ο οποίος λειτούργησε σαν... παπαράτσι, φωτογραφίζοντας την Πρώτη κόρη και ποστάροντας τη φωτογραφία της στο Instagram. 

Πάντως, από τις υπόλοιπες παπαράτσι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την εξόρμηση της Σάσα Ομπάμα στο Μαϊάμι, ξεχωρίζει μια άλλη με την μικρή στην παραλία, με το μαγιό της, συνοδευόμενη από δύο πράκτορες! 

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.