Συνελήφθησαν δύο Κινέζοι για το μακελειό της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη

Συνελήφθησαν δύο Κινέζοι για το μακελειό της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη

Δύο ουιγούροι Κινέζοι συνελήφθησαν στην Τουρκία σε σχέση με τη φονική επίθεση της Πρωτοχρονιάς εναντίον ενός νυκτερινού κέντρου της Κωνσταντινούπολης (39 νεκροί), την ευθύνη για την οποία έχει αναλάβει η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δύο ύποπτοι, τα ονόματα των οποίων είναι μαρ Ασίμ και ΟΑμπουλιέζι Αμπουντουχαμίτι, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για "συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση", "αγορά πυροβόλων όπλων χωρίς άδεια" και "συνέργεια στο φόνο 39 προσώπων", μετέδωσε στη διάρκεια της περασμένης νύκτας το φιλοκυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, επικαλούμενο έναν εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Ικόνιο (νότια Τουρκία) είχε δει τον Ασίμ παρέα με τον ύποπτο ως δράστη της επίθεσης στο νυκτερινό κέντρο, η ακριβής εθνικότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί και ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει παρά το εκτεταμένο ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολυθεί εναντίον του.

Πρωτοχρονιάτικο μακελειό στην Τουρκία με τουλάχιστον 35 νεκρούς - VIDEO​

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο μακελάρης έχει εξοντώσει τα θύματα του - Στους 39 οι νεκροί στη Κωνσταντινούπολη

Τζιχαντιστής ο δράστης της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη – «Φώναζε ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ» - VIDEO

Τουρκία: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στο Reina

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών αύριο - Η θέση της Ε/κ πλευράς για ΜΟΕ και άσκηση πίεσης με τον αφθώδη πυρετό

Κυπριακό: Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών αύριο - Η θέση της Ε/κ πλευράς για ΜΟΕ και άσκηση πίεσης με τον αφθώδη πυρετό

Είμαστε έτοιμοι ακόμη και αύριο να συμμετάσχουμε σε μια διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE