ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην Αθαλάσσα ο 21χρονος που πυροβολούσε με το G3

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην Αθαλάσσα ο 21χρονος που πυροβολούσε με το G3

Οδηγείται στην ψυχιατρική πτέρυγα της Αθαλάσσα ο νεαρός ο οποίος το βραδύ της Παρασκευής 13/01 πήρε το G3 του αδελφού του και πυροβολούσε στον αέρα.

Ο νεαρός όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα συνελήφθη μετά από τους πυροβολισμούς που έριξε έξω από την οικία του.

Μετά και την έκδοση διατάγματος υποχρεωτικής ιατρικής εξέτασης, ο 21χρονος μεταφέρεται το απόγευμα του Σαββάτου 14/01 στην Αθαλάσσα για νοσηλεία.

Να σημειώσουμε πως ο νεαρός έσπειρε τον πανικό στους ένοικους της περιοχής όπου διαμένει ενώ το όπλο ανήκει στον 25χρονο αδελφό του και είναι χρεωμένο από την Εθνική Φρουρά. 

Διαβάστε ακόμη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έσπειρε τον πανικό ο 21χρονος - Πήρε το G3 του αδελφού του και πυροβολούσε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE