Μεγάλη ηθοποιός «τα χώνει» στις κυπριακές σειρές: «Υποφέρουν οι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτά»

Μεγάλη ηθοποιός «τα χώνει» στις κυπριακές σειρές: «Υποφέρουν οι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτά»

Χαρακτήρισε πολύ κακό ο,τι έχει παρακολουθήσει και προέρχεται από την Κύπρο... με πολύ κακά σενάρια και πολύ πρόχειρα γυρισμένα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV μίλησε μεταξύ άλλων και για τις κυπριακές σειρές, που βλέπουμε κατά κόρον τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. 

Η Ξένια Καλογεροπούλου είπε: «Ότι έχω δει που προέρχεται από την Κύπρο είναι πολύ κακό. Δεν ξέρω αν έπεσα σε κακές περιπτώσεις γιατί δεν τα βλέπω και πολύ. Συνήθως είναι πολύ κακά τα σενάρια, πολύ πρόχειρα γυρισμένα και ξέρω πολύ καλούς ηθοποιούς που έχουν πάει αναγκαστικά για να βγάλουν κάποια λεφτά και υποφέρουν που παίζουν σε αυτά τα σίριαλ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE