Θανατηφόρο δυστύχημα στην κατεχόμενη Λευκωσία! Πρώτο θύμα για το 2017 39χρονος που καταπλακώθηκε από το όχημα του

Θανατηφόρο δυστύχημα στην κατεχόμενη Λευκωσία! Πρώτο θύμα για το 2017 39χρονος που καταπλακώθηκε από το όχημα του

Το πρώτο θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην κατεχόμενη Κύπρο είναι ο 39χρονος Ερτάν Χασάν ο οποίος έχασε τη ζωή του βράδυ της Πέμπτης 12/.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο ήταν γύρω στις 22:00 το βράδυ όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το όχημα που οδηγούσε ο 39χρονος στην κατεχόμενη Λευκωσία ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα ο Ερταν να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και λίγο αργότερα έχασε τη μάχη για ζωή με την «Havadis» να σημειώνει ότι η ταχύτητα αλλά και το βρεγμένο οδόστρωμα ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στην πρόκληση του θανατηφόρου.

Σημειώνεται ότι είναι το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα στα κατεχόμενα για το 2017, ενώ το 2016  έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο 36 άνθρωποι.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE