Θανατηφόρο δυστύχημα στην κατεχόμενη Λευκωσία! Πρώτο θύμα για το 2017 39χρονος που καταπλακώθηκε από το όχημα του

Θανατηφόρο δυστύχημα στην κατεχόμενη Λευκωσία! Πρώτο θύμα για το 2017 39χρονος που καταπλακώθηκε από το όχημα του

Το πρώτο θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην κατεχόμενη Κύπρο είναι ο 39χρονος Ερτάν Χασάν ο οποίος έχασε τη ζωή του βράδυ της Πέμπτης 12/.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο ήταν γύρω στις 22:00 το βράδυ όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το όχημα που οδηγούσε ο 39χρονος στην κατεχόμενη Λευκωσία ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα ο Ερταν να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και λίγο αργότερα έχασε τη μάχη για ζωή με την «Havadis» να σημειώνει ότι η ταχύτητα αλλά και το βρεγμένο οδόστρωμα ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στην πρόκληση του θανατηφόρου.

Σημειώνεται ότι είναι το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα στα κατεχόμενα για το 2017, ενώ το 2016  έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο 36 άνθρωποι.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE