Νεκρός εντοπίστηκε ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα

Νεκρός εντοπίστηκε ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα

Νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην οδό Ηρώδου Αττικού, εντοπίστηκε ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα ο θάνατός του 55χρονου διπλωμάτη οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ήταν πεσμένος στο πάτωμα σε ύπτια θέση, ενώ τα κλειδιά του σπιτιού ήταν πίσω από την πόρτα.

Οι συνεργάτες του ανησύχησαν επειδή σήμερα δεν πήγε στο γραφείο του και παράλληλα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Αρχικά έσπευσαν στο σπίτι του και όταν χτύπησαν και δεν πήραν καμία απάντηση, ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο πρόξενος βρέθηκε νεκρός στις 17.45' το απόγευμα. Το διαμέρισμά του βρισκόταν στον τρίτο όροφο 5οροφης πολυκατοικίας.

Επί τόπου έχει μεταβεί και κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE