Λιγότερα και από τους ποδοσφαιριστές! Διαβάστε πόσα εισιτήρια κόπηκαν στο παιχνίδι ΔΟΞΑ -Αναγέννηση

Λιγότερα και από τους ποδοσφαιριστές! Διαβάστε πόσα εισιτήρια κόπηκαν στο παιχνίδι ΔΟΞΑ -Αναγέννηση

Κάποια παιχνίδια δεν είναι εμπορικά. Πολλές από τις μικρές ομάδες παίζουν μεταξύ «συγγενών και φίλων». Στο συγκεκριμένο ματς όμως δεν τους έκαναν τη χάρη ούτε και αυτοί!

Ο λόγος για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής μεταξύ της Δόξας Κατωκοπιάς και της Αναγέννησης Δερύνειας το οποίο ξεκίνησε στις 17:00 του Σαββάτου 7/1.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση στο παιχνίδι κόπηκαν μόλις 11(!) εισιτήρια.

Φαίνεται πως το κρύο αλλά και άλλοι παράγοντες δεν βοήθησαν ώστε τουλάχιστον τα εισιτήρια να είναι περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές! Για να μην κάνουμε λόγο για τους Αστυνομικούς αλλά και τους επιτηρητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE