ΠΑΦΟΣ: 59χρονη το έπαιζε….Λετονή! Κατέληξε με χειροπέδες

ΠΑΦΟΣ: 59χρονη το έπαιζε….Λετονή! Κατέληξε με χειροπέδες

Στη σύλληψη μιας γυναίκας προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση πλαστογραφίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 59χρονη από την Ουκρανία, εναντίον της οποίας η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Η 59χρονη όπως φαίνεται είχε στην κατοχή της πλαστό διαβατήριο της Λετονίας  και με αυτό πέτυχε να εγγραφεί και να παραμείνει, όπως διαφάνηκε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Ανακρινόμενη η 59χρονη παραδέχτηκε τα αδικήματα που αντιμετωπίζει. 

Αύριο αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE