ΠΑΦΟΣ: Έκλεβε λαχεία και τον «Τσάκωσαν» - Χειροπέδες σε 28χρονο

ΠΑΦΟΣ: Έκλεβε λαχεία και τον «Τσάκωσαν» - Χειροπέδες σε 28χρονο

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 28χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης και κλοπής περιπτέρου και απόσπασης απ’ αυτό του χρηματικού ποσού των 280 ευρώ και αριθμού λαχείων. 

Η διάρρηξη, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να διαπράχθηκε όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου μεταξύ των ημερομηνιών 1ης με 3ης Ιανουαρίου του 2017 στη Χλώρακα.

Ανακρινόμενος, ο 28χρονος που είναι από τη Βουλγαρία, φέρεται να παραδέχεται τη διάπραξη της διάρρηξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE