Ο ΥΠΟΙΚ συγχαίρει την Τράπεζα Κύπρου για την πλήρη εξόφληση του ELA

Ο ΥΠΟΙΚ συγχαίρει την Τράπεζα Κύπρου για την πλήρη εξόφληση του ELA

Τα συγχαρητήριά του για την πλήρη εξόφληση του ELA (παροχή έκτακτης ενίσχυσης σε ρευστότητα) από την Τράπεζα Κύπρου, εκφράζει ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης σε γραπτή του δήλωση.

«Συγχαίρω τον John Hourican και την Τράπεζα Κύπρου για την πλήρη εξόφληση του ELA. Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη που επιβεβαιώνει την ισχυροποίηση της τράπεζας και γενικότερα την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προς το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας», αναφέρει ο Υπουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE