Τσαβούσογλου: «Τουρκία, Βρετανία, Ελλάδα θα συμμετάσχουν στη διεθνή διάσκεψη για το Κυπριακό»

Τσαβούσογλου: «Τουρκία, Βρετανία, Ελλάδα θα συμμετάσχουν στη διεθνή διάσκεψη για το Κυπριακό»

Τη δήλωση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι θα συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για το Κυπριακό υπενθύμισε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προσθέτοντας ότι και η Ελλάδα και η Βρετανία αναμένεται να συμμετάσχουν στο πιο ψηλό τους επίπεδο.

Σε δήλωσή του, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών είπε ότι “στις 12 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη πενταμερής διάσκεψη” και νωρίτερα στις 9-11 Ιανουαρίου θα συναντηθούν οι πλευρές.

“Οι διαπραγματεύσεις στο νησί άλλωστε συνεχίζονται. Και ο κ. Πρόεδρός μας είπε ότι θα συμμετάσχει. Αναμένεται να συμμετάσχουν στο πιο υψηλό επίπεδο και η Βρετανία και η Ελλάδα”, ανέφερε.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE