Σκότωσε τον θείο του, χτυπώντας τον αλύπητα στο κεφάλι με ρόπαλο

Σκότωσε τον θείο του, χτυπώντας τον αλύπητα στο κεφάλι με ρόπαλο

Άγριο οικογενειακό έγκλημα συγκλονίζει τη Ζάκυνθο.

Οικογενειακό έγκλημα έγινε σήμερα το μεσημέρι στη περιοχή Χαρτάτα Κατασταρίου, με δράστη έναν 42χρονο ημεδαπό που φέρεται να σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα με ρόπαλο, τον 60χρονο θείο του, για άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους.

Λίγο μετά από τη στυγερή δολοφονία, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ζακύνθου συνέλαβαν τον 42χρονο άντρα και αυτή τη στιγμή ανακρίνεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ζακύνθου.

Η σωρός του 60χρονου θύματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε o θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE