To tweet – μπηχτή του Τριανταφυλλίδη για τον Προδρόμου που «άρεσε» σε Παπαδόπουλο και Παντελίδη

To tweet – μπηχτή του Τριανταφυλλίδη για τον Προδρόμου που «άρεσε» σε Παπαδόπουλο και Παντελίδη

Στο τέμπο που τον έχουμε συνηθίσει εδώ και καιρό κινείται μέσω twitter, ο νομικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Κρις Τριανταφυλλίδης, ο οποίος ασκεί την πιο δριμεία εσωτερική αντιπολίτευση εντός του κόμματος.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Αυτή την φορά ο κ. Τριανταφυλλίδης έβαλε στο στόχαστρο τον Εκ. Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομο Προδρόμου με αφορμή δήλωση του δεύτερου στο ΡΙΚ το πρωί της Τρίτης (27/12).

Συγκεκριμένα ο κ. Προδρόμου, φέρεται να υποστήριξε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης στην διάσκεψη για την Κύπρο που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη θα εκπροσωπεί την Κυπριακή Δημοκρατία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον δημόσιο διάλογο μια από τις μεγάλες κουβέντες που έχουν ανοίξει είναι κατά πόσον η διάσκεψη στη Γενεύη, θα είναι πενταμερείς ή πολυμερείς και αν ο Νίκος Αναστασιάδης θα εκπροσωπεί την ελληνοκυπριακή κοινότητα ή την Κυπριακή Δημοκρατία.

Με αφορμή λοιπόν το σχόλιο του κ. Προδρόμου ο Κρις Τριανταφυλλίδης έγραψε: «Ελπίζω να είναι λάθος του Προδρόμου στο ΡΙΚ  ότι στην Γενεύη ο Πρόεδρος θα εκπροσωπεί και την Κυπριακή Δημοκρατία. Αναγνωρίζεται ο Ακιντζι ως Πρόεδρος».

Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος Χρύσης Παντελίδης ο οποίος ήταν συνομιλητής του Προδρόμου στο ΡΙΚ δεν έχασαν την ευκαιρία και έκαναν “like” στο εν λόγω tweet…

Δείτε το: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.