Συνεχίζεται στο κατεχόμενο Τρίκωμο η «δικαστική διαδικασία» για τους 2 Ε/κ

Συνεχίζεται στο κατεχόμενο Τρίκωμο η «δικαστική διαδικασία» για τους 2 Ε/κ

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη, η «δίκη» στο «επαρχιακό δικαστήριο» του κατεχόμενου Τρικώμου, των δυο Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι κατηγορούνται με το πρόσχημα της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων, με την κατάθεση μαρτύρων κατηγορίας.

Κατά την προηγούμενη «δικάσιμο», στις 11 Δεκεμβρίου, κατέθεσαν τρεις μάρτυρες της «κατηγορούσας αρχής» ενώ προβλήθηκαν και πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που έδειχναν την είσοδο και έξοδο πέντε Ελληνοκυπρίων σε τουριστικά και οικιστικά συγκροτήματα στο Μπογάζι, στις 19 Ιουλίου.

Η διαδικασία, όπως ανακοινώθηκε, θα συνεχιστεί και αύριο Πέμπτη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE