ΚΑΙΡΟΣ: Στα λευκά θα ξυπνήσουμε τα Χριστούγεννα – Στους -1 η θερμοκρασία στα ορεινά

ΚΑΙΡΟΣ: Στα λευκά θα ξυπνήσουμε τα Χριστούγεννα – Στους -1 η θερμοκρασία στα ορεινά

Το βράδυ του Σαββάτου 24/12 ο καιρός θα παραµείνει κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Στις ορεινές και ηµιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Τοπικά τα φαινόµενα πιθανό να είναι έντονα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Την Κυριακή 25/12 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στα ορεινά και ηµιορεινά θα χιονίσει. Σταδιακά τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα 26/12 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ το απόγευµα πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Στις ορεινές και ηµιορεινές περιοχές κατά διαστήµατα θα χιονίζει.

Την Τρίτη 27/12 ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών αλλά σύντοµα θα καταστεί κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την ∆ευτέρα και την Τρίτη ενώ για τη Τετάρτη αναµένεται µικρή άνοδος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.