Αθήνα: Συζητά το Κυπριακό στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Αθήνα: Συζητά το Κυπριακό στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Συνέρχεται την Παρασκευή (23/12) στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) με μοναδικό θέμα στην ατζέντα του το Κυπριακό.

Όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας τη Δευτέρα, είναι η δεύτερη φορά φέτος, που αποκλειστικό θέμα της συνεδρίασης του ΕΣΕΠ θα είναι το Κυπριακό.

Η συζήτηση θα είναι συνέχεια των δύο ενημερώσεων που έχει ήδη πραγματοποιήσει ο κ. Κοτζιάς, το Δεκέμβριο, προς τους Έλληνες Βουλευτές, κατά τις συνεδριάσεις τόσο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας όσο και των μελών των Ομάδων Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πηγαίνει στη συνάντηση με Έρχιουρμαν «με ξεκάθαρη πολιτική βούληση»

ΠτΔ: Πηγαίνει στη συνάντηση με Έρχιουρμαν «με ξεκάθαρη πολιτική βούληση»

Πηγαίνει στη συνάντησή του με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων με ξεκάθαρη πολιτική βούληση και ετοιμότητα, αν υπάρξει ανταπόκριση, να υπάρξουν και θετικά αποτελέσματα, δήλωσε τη Δευτέρα ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE