ΛΑΡΝΑΚΑ: Ραγίζει καρδιές Χριστουγεννιάτικα ο άστεγος Ηλίας που ζει σε λεωφορείο – «Θέλω να ζήσω τζιαί εγώ σαν άνθρωπος» – VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ραγίζει καρδιές Χριστουγεννιάτικα ο άστεγος Ηλίας που ζει σε λεωφορείο – «Θέλω να ζήσω τζιαί εγώ σαν άνθρωπος» – VIDEO

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και οι περισσότεροι θα έχουμε την χαρά και την τύχη να περάσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες δίπλα από το τζάκι με αγαπημένα πρόσωπα και καλό φαγητό.

Όχι όμως όλοι. Ο Ηλίας, ένας συνάνθρωπος μας από την Συρία ζει τα τελευταία επτά χρόνια στην Κύπρο ως άστεγος στο κέντρο της Λάρνακας.

Τα καλοκαίρια κοιμάται στα κρεαβατάκια των παραλιών και τον χειμώνα στα λεωφορεία. Ο ίδιος δεν ζητά ελεημοσύνη παρά μόνο τα χαρτιά του ώστε να μπορέσει να εργαστεί και να ζήσει αξιοπρεπώς.

Όπως δήλωσε σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού sigma ο ίδιος έχει χάσει την οικογένεια του στην Συρία και το μόνο που του έχει απομείνει στη ζωή είναι ο γιός τους που ζει στην Γερμανία.

Ο τρόπος διαβίωσης του συγκλονίζει μιας κι ο Ηλίας μπορεί να μείνει και για έξι μέρες χωρίς φαγητό.  

Δείτε το συγκινητικό  βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE