ΚΑΙΡΟΣ: «Κάτασπρα» Χριστούγεννα θα περάσουμε! Χιόνια, βροχές και κρύο στο μενού

ΚΑΙΡΟΣ: «Κάτασπρα» Χριστούγεννα θα περάσουμε! Χιόνια, βροχές και κρύο στο μενού

Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Το βράδυ της Πέμπτης (22/12) ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος,  με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί,  ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στον πλην 1  βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.  Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Την Παρασκευή (23/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.  Στις ορεινές περιοχές,  και ενδεχομένως σε κάποιες ημιορεινές,  θα χιονίζει κατά διαστήματα.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 14  στα παράλια και στον 1  βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Tο βράδυ της ίδιας μέρας ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα.  Στις ορεινές περιοχές,  και ενδεχομένως σε κάποιες ημιορεινές,  θα χιονίζει κατά διαστήματα.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Το Σάββατο (24/12),  την Κυριακή (25/12) και τη ∆ευτέρα (26/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.  Στις ορεινές περιοχές,  και ενδεχομένως σε κάποιες ημιορεινές,  θα χιονίζει κατά διαστήματα.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο Λάρνακα: Άμορφη μάζα το όχημα της 21χρονης Ξένιας - Φωτογραφίες από τα δύο αυτοκίνητα

Θανατηφόρο Λάρνακα: Άμορφη μάζα το όχημα της 21χρονης Ξένιας - Φωτογραφίες από τα δύο αυτοκίνητα

Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, τα ξημερώματα Κυριακής (27/4), με θύμα την 21χρρονη Ξένια Ζακχαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE